De foto’s van mijn oma

imageedit_62_5475402135
Met het overlijden van Mike zijn oma staan we weer stil bij het leven, nu en de eeuwigheid.

Ik schreef er over bij Breeze. De engelse vertaling staat hier, maar voor de nederlandse versie kan je naar Breeze.be gaan.

De foto is niet van mijn oma, omdat ik er hier niet meteen ??n had liggen. Mijn schoonmoeder is een schat en liet me er een van haar gebruiken. Niet even lang geleden als die van mijn oma, maar toch wel vintage 😉 En ja, ze is en was echt super knap. Aan de binnenkant?EN de buitenkant 🙂

To share the Thinkings...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest

2 comments to De foto’s van mijn oma

  • Rach

    I reflect like you . I like your words : think and stand still. In grief and loss that is what you do .
    I lost my mother she was 83 . She died a few months ago . I review the past and seek to live now . Trust takes on constant newness throughout our life journey . Always learning how to be . Be still and know I am God. The legacy .

  • “Are my grandchildren and great-grandchildren going to look at pictures of these days someday?”

    Yes. Of course. Maybe even this blogpost! And they’ll treasure it.

Leave a Reply

  

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.