Het einde van de dag

duploblocks
De dag is voorbij.

Het huis is ??n grote rommel.

Duplo blokken vertellen het verhaal van 3 kleine jongens die ruimteschepen bouwden. Kleine sokjes die mollige kleine babyvoetjes warm hielden. Ik ben veel te moe om op te ruimen, ik heb slaap nodig. Te leeg en rusteloos om te slapen. Te moe om te douchen, mijn favoriete methode om rustig te worden na een zware dag. Het leven heeft geen zin. Ik heb geen zin in morgen, en al de morgens daarna. Ik weet niet waarom ik deze morgen zo opgewonden was. Over een proper keuken aanrecht. En rozijnen brood. Wie geeft er nu om propere keuken aanrechten en rozijnenbrood?

Ik zou er de rest van de dag, de rest van de week helemaal down over kunnen zijn. Maar vandaag niet.

Heel diep vanbinnen weet ik, onder het lege en rusteloze gevoel, dat dit ook weer voorbij gaat.?Geen nood om het op te blazen. Ik ben moe en ik moet slapen en een nieuwe dag zal morgen tevoorschijn komen.

Ik denk dat die nieuwe morgen fijner zal zijn in een proper(der) huis, dus geef ik mezelf 30 minuten emergency opruim tijd. Ik zou anders toch maar 30 minuten wakker liggen, me zorgen maken over al die rommel. Niets verloren.

Afwas, kleren, speelgoed, rommel, kefir, vuile vlekken op de vloer. Gedeeltelijk opgeruimd staat al erg netjes.

Morgen kan proper en fris beginnen zonder rommel en met havermout pannenkoekjes. Hoewel, als ik er aan denk…wat is er zo fantastisch aan havermout pannenkoeken?

Niks. Helemaal niks.

To share the Thinkings...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest

3 comments to Het einde van de dag

Leave a Reply

  

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.