Compassion Bloggers to the Land of Motherhood

compassion-bloggers-motherhood

 

Ik heb altijd al mama willen zijn. Het is niet wat ik dacht dat het zou zijn. Ik heb al vaak gewild dat ik me er terug uit kon muizen. Gewensd dat ik leukere, belangerijke, spannendere dingen kon gaan doen. In tegenstelling tot iemand helpen om een hap yoghurt te eten en naar het potje te gaan.

Maar ik weet dat het gras altijd groener lijkt aan de andere kant van het hek. Ik weet ook dat dat maar zo lijkt.

Deze maand, Oktober, ga ik naar mijn eigen gras kijken van de andere kant van het hek. Kom je mee op mijn reis naar het Land van Mama Zijn? Net alsof ik een Compassion Blogger ben die reist om verhalen te zoeken over mensen in nood?

Schrijf je in om deze posts in je inbox te krijgen:

 

1. Het begin van mijn reis naar Mama?

2. Reis en aankomst

3. Hotel Abel

4. Familie Fotos

5. Wacht! Ben ik net verhuisd?

6. Verhuizen naar Gabri?l

7. Thuis in Dorp Gabri?l

8. Hier niet voor gemaakt?

9. De goede momenten

10. Wij met ons regenwolkje

11. Verder gaan

12. Hoogtepunten van de reis

13. Het allerbelangerijkste

14. Oplossingen

15. Schatten uit mijn tienerjaren

16. Een ander di?et

17. De professionele studie

18. Waar de focus ligt

19. Over de Blauwe Kom

20. Weekends en meisjes

21. Waar ik mezelf in verlies

22. Het wazige ritme van onze dagen

23. Waarin ik een bekentenis doe

24. Een herfstdag

25. Als je de griep hebt

26. De schattige dingen

27. 20 tips voor de vermoeide mama, gewijzigd en verbeterd

28. De afsluiting van de serie, maar niet van de reis