31 dagen Meer als mijn Vader

1151014_10151887495132176_762650167_kn

Leven is leren en leven is groeien. En dat doe je als kind van God ook. Ik ben blij dat ik blijf veranderen, leren en groeien, want ik wil niet blijven staan waar ik nu sta.

Vroeger dacht ik dat ik het op precies dezelfde manier moest doen als anderen het deden. Als ik heel erg opkeek naar een bepaald persoon, vond ik dat ik een slechte christen was als ik het dan niet op exact dezelfde manier deed.

Maar weet je? iedereen is uniek. En daarom is iedereen zijn verhaal ook uniek. Tijdens deze 31 dagen serie (ik link met thenester.com voor een 31-dagen-uitdaging-om-te-schrijven. Kijk hier eens bij de anderen) wil ik mijn verhaal delen. Ik wil delen hoe ik verander en groei als kind van God, en meer zoals Hem word. Hoe dat er bij mij uitziet? Ik heb aan wat vrienden gevraagd om hier langs te komen en hun verhaal te delen. (En ze zeiden dat ze het zouden doen!!?:)?)

Ga je mee met ons op deze 31-dagen reis om meer en meer zoals onze Vader te worden? We zullen horen hoe verschillende mensen God leerden kennen. Mensen die in een Christelijk thuis opgroeiden, en mensen die zonder God werden grootgebracht. Hoe verandert Jezus onze levens? In de dagelijkse sleur en in de opwindende tijden? Hoe kunnen we voor Hem leven? Het is voor iedereen anders en ik kijk uit naar al de verschillende verhalen die hier komen!

Ik heb een?nieuwe pagina?gemaakt voor de serie. Iedere dag zal ik hier de link bijzetten van de nieuwste post, zodat ze allemaal op ??n plaats staan. Hopelijk staan er tegen het einde van de maand 31 links bij!

1.?Introduction to 31 Days More like my Father

2. 9 en een half jaar

3.?God vinden aan de andere kant van de oceaan

4. God vinden aan de andere kant van de oceaan (2)

5. God op de speelplaats

6. Een onrechtmatige Christen

7. Schrijven ~ five minute friday

8. Annelies

9. God ontmoeten in de alledaagse momenten

10. Het verhaal van hoe ik Jezus ontmoet heb ~ Herlinde

11. Meer als mijn Vader door een ontmoeting met Hem

12.A?doop kado

13. De onmogelijkheid van niet te geloven

14.?Wat geloof voor mij betekent

15. ?Het verhaal van Jezus en mij ~ door Bethany

16. Genezing na depressie

17. Als niet geloven een vaststelling is, geen keuze (Deel 1)

18.?Als niet geloven een vaststelling is, geen keuze (Deel 2)

19. Een heel menselijk mens

20 Wat ik leerde toen ik verpleegkunde ging studeren

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31