Het begin van mijn reis naar Mama Zijn

Ik heb al meer dan 1 blogger gevolgd die op een compassion reis ging. Ik houd ervan om de verhalen te horen en de fotos te zien van hun reizen. Niet iedereen kan gaan. Het zo niet eens nuttig of logisch zijn als we allemaal gingen.

Maar door hun verhalen kunnen we wel zien hoe het daar is. Onze harten worden bewogen door hun moeilijke situaties, we zijn geinspireerd door moedige mensen, die taaier zijn dan wijzelf. Die het beste maken van hun levens in moeilijke tijden. Mensen die God eer geven als ik waarschijnlijk zou gaan zitten zagne. Kinderen die lachen in het gezicht van armoede en toch kind zijn en wij die mogen helpen het veiliger en beter te maken en een toekomst te geven na die kindertijd.

Door de compassion blogger verhalen zijn wij bemoediged om te delen, net zoals wij onze kinderen aanmoedigen om te delen. Want als God ons meer gaf dan anderen, ons in een plek zette waar mensen meer hebben dan mensen in andere plaatsen, dan is de enige reden waarom Hij dat deed zodat wij zouden delen met hen. Misschien omdat God weet dat er community komt uit delen? Omdat Hij weet dat wij, rijk in het materieele, kunnen leren van hen die rijk van geest zijn?

Soms droom ik ervan om op een compassion reis te gaan. Maar dat is nu geen deel van mijn verhaal. Misschien in een later hoofdstuk. Dat weet ik nog niet.

Nu ben ik op een andere reis. Eeentje waar de compassion bloggers ook op zijn, eens ze terug thuis zijn. Net zo nodig, net zo mooi, net zo uitdagend. Gewoon zo anders. En toch hetzelfde, misschien?

En dus vroeg ik me af hoe mijn reis eruit zou zien door de bril van een compassion blogger. door de bril van een schrijver op reis.

De komende 30 dagen zal ik het verhaal vertellen van hoe ik een mama werd en ben.
Over hoe ik dacht dat ik het leuk ging vinden, en dat dan toch niet zo vond.

Hier vind je de Thuis Pagina voor de serie, en schrijf je hier in om de emails in je inbox te krijgen:


mommap
To share the Thinkings...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

  

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.