De superpapa is jarig


gabrielisthecoolest

papagabriel
De Superpapa werd gisteren 35 en zijn zoon van 4 begreep het zo niet dat papa geen feestje zou krijgen. Hijzelf is al een grote fan van feestjes met een thema sinds zijn neefje in december een Paw Patrol feestje had.

Zijn onbegrijpende blik verzachte onze harten en zo stopten we dan maar met onze uitleg en lieten papa een thema uitkiezen. Luisterend naar mama’s stille advies koos hij een Superhelden feestje omdat de jongens hier allemaal al een superheld costuum hebben. Mike had er net de dag ervoor een gekregen van mijn familie. Van Calsters zijn nu eenmaal zo geweldig.

De superpapa ging boven werken en ondertussen ging ik met een kleine batman en superman hard aan het werk.
Er waren superheld vlaggetjes ?en ballonnen en een spiderman-achtige cake.
thecake
abelat110%
superheroflags
balloons

Het was ook het perfecte excuus om mijn trouwjurk aan te doen die ik sinds kort van de garage redde, en toen redde de superpapaman mij van supermanloos te zijn.

supermanpapa

superman1

Hij speelde superhelden voetbal met zijn jongens en droeg een cape en ik werd er helemaal verliefd van want het was zijn verjaardag maar alles draaide rond zijn jongens en dat is gewoon super.

Superpapa, ik houd heel erg veel van jou.

Ik vergeef het je dat je mijn jongere zelf zo beschaamde door me met grote rode hartvormige ballonnen te komen verrassen de allereerste keer dat mijn plagerige, onromantische familie ons samen zag.

Ik vind het geweldig dat je grote spinnen dood voor mij en dat je niet achter mij aan komt rennen met de dode spin maar dat je hem meteen in de toilet gooit en ook doorspoelt. *strenge blik naar mijn vader en broers*

Ik houd ervan dat je de deur van de auto voor mij open doet wanneer je dat kan, al ben ik meestal al voor jou uit de auto om jongens uit te laden.

Ik vind het geweldig dat je me voordat we trouwden je haren liet knippen terwijl je wist dat ik dat nog nooit gedaan had.

Dankjewel voor al de kopjes koffie en thee die je me al gebracht heb.

En de chocolade. Laat die maar blijven komen.

Dankjewel om computertaal te blijven uitleggen aan mij al snap ik er niets van en al wil ik er soms niet eens iets van snappen.

Bedankt om meestal je geduld te bewaren met mij en om mij van mezelf te redden als ik het verlies. Niet dat dat ooit gebeurt. Zoals je zelf ook wel weet ben ik ongelofelijk flexibel en en chil.

Bedankt om me al die boeken te laten lezen en om me te forceren van te stoppen als ik een beetje te ver weg ben. Ik kan wel niet beloven dat ik dat ooit zal apprecieren op het moment dat je dat doet.

Dankjewel om helemaal blij en opgewonden te zijn met mij als ik dat ben over dingen die jou zo niet interesseren.

Dankjewel voor onze drie mooie jongens.superfam

Dankjewel voor me naar de douche te sturen als ik gewoon te gestressed ben. Je kent mij zo goed.

Dankjewel voor altijd van mij te houden.

Ik houd zo heel veel van jou. Van je lach en je glimlach en van de gezichtjes van onze jongens die helemaal blij worden als ze je zien. Ik houd ervan als je thuis komt van een dag te werken en je hen de kus en knuffel geeft waar ze op zaten te wachten. Terwijl je luistert naar al de verhalen van de dag die er uit komen in een luide schreeuw.

Dankjewel voor de tanden te poetsen van het kind dat niet wil stil zitten.

Dankjewel voor snel te vergeven en snel sorry te zeggen. Voor het altijd terug goed te maken als we woorden zeggen die te snel, te luid, te hard zijn. Dankjewel om naar mij te luisteren en om van mij te blijven houden al ben ik onredelijk. Dankjewel dat je me niet al te vaak onredelijk laat zijn zonder me op mijn kop te geven.
Dankje wel voor zo veel dingen en dan nog meer.

Ik kijk er naar uit om ook oud te worden en dan samen met jou nog ouder te worden.

superfam1

batmanspiderman
abelisalittlenuts
batmen
supermanj
superbaby?;)supermanpapaDankjewel om mijn blogs altijd na te lezen. Je mag deze ook nalezen als je tijd hebt 😉

 

 

To share the Thinkings...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest

12 comments to De superpapa is jarig

Leave a Reply

  

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.