31 dagen Meer zoals mijn Vader

Ik doe mee met The Nester en veel ander bloggers met de ’31 Dagen Schrijven uitdaging’.?Iedere dag in oktober schrijven we een post. Iedereen kiest een onderwerp en schrijft daar iedere dag iets over.

Mijn onderwerp:

morelikemyfather

Leven is leren en leven is groeien. En dat doe je als kind van God ook. Ik ben blij dat ik blijf veranderen, leren en groeien, want ik wil niet blijven staan waar ik nu sta.

Vroeger dacht ik dat ik het op precies dezelfde manier moest doen als anderen het deden. Als ik heel erg opkeek naar een bepaald persoon, vond ik dat ik een slechte christen was als ik het dan niet op exact dezelfde manier deed.

Maar weet je? iedereen is uniek. En daarom is iedereen zijn verhaal ook uniek. Tijdens deze 31 dagen serie (ik link met thenester.com voor een 31-dagen-uitdaging-om-te-schrijven. Kijk hier eens bij de anderen) wil ik mijn verhaal delen. Ik wil delen hoe ik verander en groei als kind van God, en meer zoals Hem word. Hoe dat er bij mij uitziet? Ik heb aan wat vrienden gevraagd om hier langs te komen en hun verhaal te delen. (En ze zeiden dat ze het zouden doen!!?:)?)

Ga je mee met ons op deze 31-dagen reis om meer en meer zoals onze Vader te worden? We zullen horen hoe verschillende mensen God leerden kennen. Mensen die in een Christelijk thuis opgroeiden, en mensen die zonder God werden grootgebracht. Hoe verandert Jezus onze levens? In de dagelijkse sleur en in de opwindende tijden? Hoe kunnen we voor Hem leven? Het is voor iedereen anders en ik kijk uit naar al de verschillende verhalen die hier komen!

Ik heb een nieuwe pagina gemaakt voor de serie. Iedere dag zal ik hier de link bijzetten van de nieuwste post, zodat ze allemaal op ??n plaats staan. Hopelijk staan er tegen het einde van de maand 31 links bij!

Morgen komt de eerste gast post, van Richard en Maartje Mommaerts. Ze zijn twee schatten van mensen die ik ken sinds ik ongeveer 8 jaar oud was. Hun verhaal is er een met tragedie en verdriet, maar leidt uiteindelijk naar de veiligheid en troost die alleen bij Jezus te vinden zijn.

Deze post is deel van mijn 31 dagen serie ‘Meer zoals Mijn Vader’.

De serie bestaat uit verhalen van mensen uit verschillende achtergronden die delen hoe zij God leerden kennen, en hoe Hij ons leven kan veranderen.

Klik?hier?om naar de pagina van de serie te gaan
To share the Thinkings...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

  

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.