Wacht! Ben ik net verhuisd?

abeltjebook

You put a PINK bib on me? Fine. I’m gonna eat your princess book.

Die ?eerste maanden bleven aan de verwachtingen voldoen. Mijn baby was gewoon geweldig. Een model baby!

Hij at goed, en sliep als hij moest slapen. Hij sliep zelfs bijna de hele nacht door toen hij 5 weken oud was, en tegen dat hij 3 maanden was sliep hij de hele lange nacht door.
Ik schreef dat uiteraard toe aan mijn geweldige opvoeding skills. Ik deed hem naar hartelust in bad, deed hem stoffen luiers aan en begon hem op het potje te zetten toen hij 2 weken oud was. Tja, wat moet ik zeggen. Ik ben altijd een strevertje geweest.

Hij had het mooiste lachje in de hele wereld.
Hij kon gewoon niet heel goed zijn pamper vullen, soms zelfs 10 dagen niet! Maar goed.
Kleine bump in the road.
Het was allemaal geweldig. Zo geweldig, in feite, dat we tegen dat hij 5 maanden was besloten hadden dat we er nog wel zo eentje wouden hebben. Zo gezegd, zo gedaan, al snel waren er weer 2 roze lijntjes, tegen dat hij 6 maanden was, was baby #2 een feit.
Rond dezelfde tijd veranderde Abel van lachende-liggende-slapende baby in een verwoede kruiper. Zitten vond hij maar niets. Hij vond er dus absoluut niets aan om naast mij te zitten terwijl ik naaide. Of bakte. Of kookte. Of in de tuin bezig was.
Hij wou mee naaien en mee in de modder rollen en mee in de pan zitten.
Een park stelde hij gelijk een een baby foltertuig.
En ook rond dezelfde tijd deed ik een opmerkelijke ontdekking. Ik ontdekte namelijk dat ik niet alleen altijd dat Abeltje mocht hebben, ik ontdekte dat ik hem altijd MOEST hebben.
Het begon door te sijpelen dat ik hier niet op een korte reis was, maar dat dit voor altijd was. Ik was dus verhuisd naar het land van mama zijn.
Ik zat zo’n beetje heel erg vast, voor de rest van mijn leven zo maar eventjes!

En ik ging nog zo’n baby krijgen!

Ik was nog niet zeker hoe ik me daar over voelde.
compassion-bloggers-motherhood
To share the Thinkings...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

  

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.